luni, 21 decembrie 2009

Christmas thoughts

Ma gandeam ca imi place sa daruiesc.
Ma intrebam daca imi place mai mult perioada care se apropie- Craciunul - sau perioada pe care o traiesc acum - pregatirile pentru Craciun.
Ma gandeam ca toata lumea se gandeste la asta asa ca...
Ma gandesc acum la altceva.

Si ce poate fi mai inoportun si mai dement decat un .... ZOMBI?!



Intrebare de baraj: de ce toti zombi de pe planeta sunt niste neni si tanti in curs de descompunere care nu se mai descompun niciodata si carora le e foame tot timpul?
Nu-mi pot imagina cat de ciudat ar fi ca - in loc de viata de apoi cu virgine blonde potrivit Coranului si cu capre sfinte care dau bere din ugere potrivit Valhalei - in "viata" de apoi sa fiu o mortaciune bulimica. Bun. Asta nu-i nimic in comparatie cu faptul ca voi vrea sa fiu si canibala. De ce Canibala? Pentru ca, fireste, ca orice mortaciune vesnic infometata (de parca toti am origina din Somalia) nu m-ar multumi o salata de brocoli, nu?! Am nevoie de proteine si grasimi ca sa pot sa imi continui existenta SF in violenta, degradare, instinctualitate si haos.
Totusi... am incercat sa imi imaginez un zombi vegetarian. De ce nu pot fi zombi vegetarieni? Nu stiu cine ar fi cel mai potrivit candidat penru aceasta titulatura, dar, oricum, as inclina balanta catre anorexice.
Da! Ele ar trebui sa fie. Iti dai seama de mega ironia soartei: toata viata sa te feresti sa mananci pentru ca vrei sa slabesti, iar dupa viata sa devii exact opusul existentei tale. Ce faci atunci? Mananci brocoli si bei in continuare Evian?
Mai mult decat atat: de ce un zombi nu poate avea iq-ul mai ridicat decat cel al unui caveman?
Care este, pana la urma, modalitatea de a deveni un zombi? Nu, nu e gripa porcina. De la aia te tratezi sau mori si-atat. In ultima perioada au luat-o razna toti cu filmele cu zombi si stiri gen "ora 5" privind realitatea apocaliptica in care traim.
BAAAAAAAAH!! La ora cinci nu trebuia sa servim ceaiul englezesc? Ce mama craacului se petrece aici?

2 comentarii:

  1. Vis-a-vis de titlul tău... mi-aduc aminte de o chestie... se întreba lumea ce ne-au adus bun evenimentele din decembrie '89... zicea unul (Paler, mi se pare) că singura diferenţă e că noi mâncam floricele de porumb, iar copiii din ziua de azi mănâncă „popcorn” :))
    ...cam aşa şi cu titlul tău... nu mai e masa de Crăciun, e „Christmas party” cu firma, nu mai e mielul de Paşti, e „Eastern rabbit”, etc...

    Voi (tu) ... s-a întrebat cineva ce reprezintă de fapt 25 decembrie? Că dacă ziceţi că „naşterea lui Iisus”, vă înşelaţi amarnic, anul ăsta trecerea s-a făcut în intervalul 26 februarie - 3 martie (conform celor 360 de grade sabiene, singurul calendar universal valabil)... dacă ziceţi că „alinierea Terrei cu Soarele şi Sirius” conform Zeitgeist-iştilor iar e greşeală, fiindcă asta se va întâmpla pe 23 decembrie... aşa că intervine întrebarea justificată: ce sărbătorim noi pe 25 decembrie???

    ...mdeah :))
    Răspuns corect: sărbătorim „Christmas-ul” ... ala cu Moş Crăciun de la Coca - Cola, ăla cu reducerile din hypermarket... pfff...

    Nu, Miki, imaginea ta cu Zombi - Moş Crăciun nu e nici inoportună, nici dementă. Inoportune si demente sunt filmuleţele porno cu Moşi Crăciuni şi Crăciuniţe care fac orgii sub bradul de Crăciun... Al tău „Christmas thoughts” e inofensiv pe lângă „Christmas facts” - „The ultimate Christmas orgy”, starring pizda măsii de „actori”...

    Se cheamă că fac un comentariu inadaptat la situaţie şi desuet în raport cu starea de fapt a lucrurilor... dar între vodca rusească de la 10 AM şi ceaiul englezesc de la 5 PM mai sunt unii romantici incurabili care aleg ţuica fiarta românească de dinainte de masa de prânz...

    Ştiu, sunt tot ăla care se bagă în seamă aiurea. Profit de ocazia asta să-ţi urez un „Merry Christmas” şi ţie deasemenea ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. buenisima postal navideña, un saludo y feliz navidad

    RăspundețiȘtergere

Acest formular NU trebuie luat in seama. Pur si simplu nu am o optiune care sa il poata scoate de pe pagina. Ma scoate el din sarite, asadar.