marți, 3 mai 2011

Mizilicul cotidian












RE-CU-NOSC:
Nu m-am uitat la "nunta secolului"... din simplul motiv ca nu sunt convinsa ca secolul s-a gandit sa se insoare. Asadar, nu ma intereseaza cat de lunga a fost trena miresei, cat caviar a bagat familia regala romaneasca la intestin, cate paiate internationale si-au deversat botoxul si silicoanele la ceremonie, cati gura-casca au blocat traficul in Londra si ce audienta a avut PRO TV-ul pentru toate acestea.

1 Mai.
Am preferat sa raman in golitul Bucuresti. Strategic! Dupa migrarea masiva a micarilor de scara blocului spre crangurile inflorite ale Snagovului + alte imprejurimi cu boscheti primitori de peturi, caserole si mucuri de tigara, mi-am zis ca pot respira ceva mai liber in RATB.
Drept vorbind, marea aglomeratie de bizoni citadini a fost, de fapt, pe litoral. Asa am aflat cum se fac placajele cu jurnalisti in Vama, cum se cutitesc croncaneii in Mamaia si... da - a mai murit o data Bin Laden in timp ce prin gradinitele romanesti incepuse "batalia pentru un loc" (dupa cum relatau cu sarg reporterii iRealitatea TV).
Am avut vreme si chef de o portie de teatru.
Nu am mai auzit nimic despre dezastrul din Japonia. Pare-se ca voalul miresei secolului a acoperit complet deja insignifiantul Tzunami. Mai nou ne arde daca noua Cosanzeana britanica va fi la fel de populara ca Diana si daca nenea Fat Frumos poarta chilotii lui Botezatu. Ai notat, OTV?
Sirul evenimentelor interesante continua. Pe CNN.

Un comentariu:

Acest formular NU trebuie luat in seama. Pur si simplu nu am o optiune care sa il poata scoate de pe pagina. Ma scoate el din sarite, asadar.