luni, 2 februarie 2009

"Future comes one day at a time"


Thursday August 28, 2008 - 11:57am


Citatul din titlu ii apartine unei tanti pe nume Dean Acheson.

Logic. Simplu. Misto!

O multitudine de schimbari s-au derulat in filmul clipelor ce imi alcatuiesc existenta: schimbat casa, schimbat job, schimbat prieten ( de cateva ori , ca deh'! ), schimbat atitudine.

O alta tanti a scornit o alta fraza misto:

"If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain." - Maya Angelou

Stii ce bine ma simt? Ce-i drept.. atatea schimbari intr-un timp atat de scurt sunt destul de neplacute pe moment, naucitoare, epuizante si greu de digerat intru totul pentru multi.

De fapt.. mi-am dorit toate astea.

Mesajul meu de azi suna asa:

" We all have big changes in our life that are more or less a second chance"

Schimbari vor mai fi. N-as putea trai fara schimbari.. Nimeni nu ar putea cu toate ca ... vezi? te-ai gandi cu groaza sa te avanti asa in necunoscut.

Ti-ai imaginat ce ai simti daca te-ai arunca din avion fara sa-ti fi verificat parasuta? Paranoic mic ce esti! Evident ca a verificat-o cineva inainte. Evident ca acel cineva a luat masurile de siguranta pentru tine.. Tu doar ai platit pentru distractia asta neobisnuita si acum iti colcaie adrenalina prin vene. Ce tare! Pun pariu ca prietenii tai nu au facut asta inaintea ta. De-asta esti asa entuziasmat sa iti aduni brigada de betivi. Povestiti la un dezmat in bodega stilata in care va strangeti de atata timp ca va e lene sa cautati un loc mai bun. Ai de povestit. Ai schimbat ceva. A fost misto! si esti mandru de tine.

Ti-ai deschis aripile pentru prima data. Esti tanar, fluturas. Deschizi ochii, te gadila lumina si esti fericit. Ti se infatiseaza o realitate a ta: e lumea asa cum o vezi TU prin ochii TAI aia multi si hexagonali. Dar cine mai e ca tine? Cine a mai zburat atat de sus?

Respiri. Ce aer curat! Cand obosesti te asezi pe o floare. Te-a atras. Culoarea ei, finetea petalelor.. parfumul ei.. e floarea TA. Ai ales-o cu atat grija si acum, ca in sfarsit ai gasit-o, ai sta acolo mereu. Ce daca ai renuntat la aerul pur de dupa nori. Era obositor oricum. Acum esti imbatat de un parfum atat de drag. Este al ei, dar il inspiri pana-n adancul sufletului tau. Iti invadeaza toate madularele, te inunda, te ameteste, te face dependent. O altfel de adrenalina. De mii de ori mai misto!

Vezi ce ti-a adus schimbarea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest formular NU trebuie luat in seama. Pur si simplu nu am o optiune care sa il poata scoate de pe pagina. Ma scoate el din sarite, asadar.