luni, 2 februarie 2009

KEEP IT SIMPLE

...Ca bine-a zis ala caruia i-a tunat mintea asa ceva!
Pentru ca tot am avut ceva timp de stat cu mine intre patru pereti "noi" si albastri, m-a napadit puzderia de ganduri ce-si cerea o ordine fireasca. E infiorator sa lasi atat de multe sa se-adune si sa nu stii de unde ori cum sa incepi.

Printre altele, ma gandeam la micile shicane care apar intre doi oameni. E utopic sa speri ca vei gasi vreodata pe cineva perfect compatibil cu tine. Sunt mici rahaturi care va diferentiaza. Te intriga, ori te sacaie, iti plac, ori (te faci ca) nu le observi. Chitibusurile astea te determina sa tragi linie si s-aduni: da, sunt pe plus. Pot trece cu vederea cutare chestii.. sau nu, sunt prea multe mizerii involuntare care ma seaca si-ncep sa nu te mai suport! - "Vreau spatiul meu, timpul meu. Iti las cheile totusi.. Sunt un hotel in care poti veni cu rezervare." (generic vorbind)Te trezesti spunand asta cuiva pe care intr-o vreme il/o venerai si nu-ti explici de ce ti-a iesit o asemenea dracarie pe gura. Oare cum o fi?!

  Respectivele mizerii aparent nesemnificative le observi cu atat mai mult cu cat impartiti acelsi acoperis. Trage omu' un pirtz sanatos sau isi recolteaza mucii crezand ca e singura creatura de pe planeta care stie de actiunea lui. Cand faci tu lucrurile astea si te vede celalalt (voit sau nu ) iti simti violat spatiul, ti-e jena si vrei sa treci episodul in cutia neagra a lucrurilor "de uitat". Nu sunt nici mironosita, nici porc: sunt chestii normale daca stai stramb si cugeti drept. Toata lumea le are. Nu toata lumea se simte bine sa le recunoasca, ale dracu' tabuuri!! Ssshhhh... te sufoci incet si sigur. Te irita orice, izbucnesti... si e liniste iar. Ssshhhh....!
...uneori vointa de a trece peste micile inconveniente e prea mare. Daca lucrul asta vi se petrece simultan, abia atunci puteti spune ca sunteti ca doua pietre de moara care se modeleaza una dupa alta pentru a avea o imbinare perfecta. Ia timp, bineinteles, iar procesul nu e atat de usor sau placut pe cat ti-ai/v-ati fi dorit. Uneori te macina atat de mult incat simti ca te stingi, alteori iti da atata speranta si energie incat pentru asta vrei sa te trezesti in fiecare dimineata.
Uneori ti-e frica, uneori ti-e greu, uneori ti-e sila, uneori nu vreau, uneori ti-e jena, uneori ti-e lene, uneori sunt altii, uneori e graba uneori nesigur, uneori impluls, uneori ti-e dor, uneori speranta.................cand tot ce trebuie sa faci este sa crezi!

Scurt. Simplu. SEC?

"If I don’t believe in love nothing is good for me
If I don’t believe in love nothing will last for me
When I don’t believe in love nothing is new for me
Nothing is wrong for me
And nothing is real for me"

Refrenul asta mi-a placut. Ii apartine lui Dido. Il stii, nu-i asa? Vei invata sa iubesti conglomeratul asta de miracole infasurate in reactii chimice. Acelasi lucru esti si tu.

Monday January 19, 2009 - 02:13am

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest formular NU trebuie luat in seama. Pur si simplu nu am o optiune care sa il poata scoate de pe pagina. Ma scoate el din sarite, asadar.